• Sportdesk

Sportdesk

Als topsporter sta je voortdurend onder druk: je moet op korte termijn presteren.

Om die prestatie neer te zetten is een optimale voorbereiding en intensieve training van groot belang. Je moet echter ook zorgen voor mentale rust, zodat je je volledig kunt focussen op de volgende wedstrijd. Er is bijgevolg weinig tijd om na te denken over het financiële aspect. En toch moet je binnen een relatief korte periode en op jonge leeftijd zorgen dat je ook op financieel gebied het maximale uit je carrière haalt.

Hoe ga ik om met mijn huidig salaris?

Zet ik voldoende aan de kant voor later?
Waarin moet ik beleggen en investeren?
Hoeveel gaat er naar pensioenopbouw en wanneer komt dat kapitaal vrij?

Quaestor Sportdesk, onder leiding van Michael Matthijs, is hiervoor de ideale partner en werkt al jaren succesvol voor topsporters.
Je krijgt inzicht in je huidige financiële situatie. Je wordt begeleid bij het nemen van belangrijke beslissingen en het leggen van een solide financiële basis voor de toekomst.
Voor dit advies kan Quaestor Sportdesk onder andere een beroep doen op de financiële specialisten binnen Quaestor Vermogensbeheer.

Wij begeleiden je niet alleen tijdens, maar ook na je actieve sportcarrière. Onze persoonlijke dienstverlening is erop gericht om tegemoet te komen aan jouw wensen en doelstellingen. Gedurende dit proces bouw je een persoonlijke band op met je adviseur, zodat hij je kan begeleiden op weg naar de top!

Aarzel niet om contact op te nemen voor een vrijblijvend gesprek en toelichting bij onze werkwijze!

sportdesk@quaestor.be