• Troeven

Troeven

Onafhankelijkheid

Omdat we als zelfstandige onderneming geen verantwoording moeten afleggen bij financiële instellingen of beursgenoteerde bedrijven, bieden we een volledig onafhankelijk vermogensbeheer aan.

Persoonlijke aanpak

Door elke klant een vaste beheerder toe te wijzen en het aantal klanten per beheerder te beperken, garanderen wij een persoonlijke aanpak. We bouwen een langetermijnrelatie met onze klanten op en krijgen zo een beter inzicht in hun profiel en behoeften.

Transparantie

Ons uniek vergoedingssysteem zorgt ervoor dat we dezelfde doelstelling nastreven: een maximale aangroei van uw vermogen. Het beheerloon wordt bepaald in functie van de totale portefeuillewaarde, eventueel aangevuld met een rendementsvergoeding. Voor de specifieke opvolging van grote familiekapitalen rekenen we een forfaitaire vergoeding aan.

Continuïteit

Onze beheerders houden steeds de noodzakelijke langetermijnvisie voor ogen, omdat ze uw financiële vertrouwenspersoon zijn en geen bankier.

Veiligheid

Vennootschappen voor vermogensbeheer zoals Quaestor kunnen geen effecten in bewaring houden. Daarom handelen we transacties af via een grootbank naar keuze. Ook uw effecten en liquiditeiten deponeren we op uw naam bij een grootbank. Dit draagt bij tot de veiligheid en transparantie van uw portefeuille.