Om onze klanten de mogelijkheid te bieden hun vermogen te spreiden over verschillende activaklassen beheert Quaestor vermogens vanaf 2,5 miljoen euro.

Quaestor_fotografie_17_cropped

defensief blok.

Het defensieve huisfonds wordt opgebouwd uit een samenstelling van obligaties en obligatiefondsen. Binnen dit blok laat onze taille ons toe om deel te nemen aan kleinere emissies en/of emissies van Belgische bedrijven.

dynamisch blok.

De dynamische fondsen geven ons de mogelijkheid om via directe lijnen een combinatie te maken van verschillende types aandelen. De omvang van onze fondsen laat ons toe om aandelen met een kleinere marktkapitalisatie aan te kopen.

mezzanine­financiering.

Mezzaninefinanciering is een aanvulling op bancaire kredieten voor bedrijven die op zoek zijn naar kapitaal. Deze niet-beursgenoteerde obligatieleningen worden na een strenge selectieprocedure door Quaestor gebundeld in een fonds. De focus ligt hierbij op mature KMO’s.

private equity.

Het investeren in private equity omvat het nemen van participaties in niet-beursgenoteerde bedrijven. Binnen dit blok wordt de mogelijkheid geboden om via verschillende private equity fondsen een gediversifieerde portefeuille op te bouwen.

Geïnteresseerd in een vrijblijvende afspraak?